alla barn har rätt att känna sig trygga

Sjögläntan

Mathilda Nilsson heter jag som driver familjedaghemmet Sjögläntan. Jag bor i en stor villa med min sambo, våra fem barn och våra djur på Färssjön. Jag är 33 år gammal, jag har jobbat som dagbarnvårdare i 12 år. Min grupp består av barn i åldrarna 2-6 år gamla, både tjejer och killar. Vi har max 8 barn inskriven så barnen får vara i en mindre barngrupp, där vi hinner se alla barnen och dom får chans att utvecklas i sin egna takt. Vi tycker om att leka mycket utomhus. Vi har regelbundna träffar med familjedaghemmet Norrbybarnen då vi samarbetar och träffas varje vecka. Förutom att vi är mycket i skogen så hänger vi också mycket i lekparken, på museum, badhuset och på större utflyktsmål som lekland och annat. Gymnastik har vi varje termin under ett visst antal veckor. Jag har världens bästa jobb och världens bästa barn . Vi har lediga platser till våren och hösten så var inte rädd för att söka och få chans att bli en del av oss.

Norrbybarnen

Anetté Andersson, 61 år. Bor i ett stort hus i Norrbyn/ Söderala med skog och bondgård runt knuten. Lekplats på gården. Har arbetat med barn i 40 år. Har tre vuxna utflyttade döttrar. Är även familjehem och har en på 14 år och en på 18 år boende hos mig. Vi har en hund, katter och kaniner. Min grupp består av 6 barn mellan 3-6 år. Har två platser i dagsläge och till hösten blir det en till. Vi tycker om att pyssla, vara ute i våran närmiljö, åka på utflykter, m.m. Jag samarbetar med Sjögläntan och vi träffas ett par ggr i veckan. Barnen lär känna varandra och oss vuxna. Vi hjälper varandra vid sjukdom och ledighet. Vi delar in barnen i åldersgrupper då vi kan anpassa dagen efter barnens ålder. Vi hyr en stor gymnastik hall som vi besöker 2ggr/ månad. Vill ni veta mera så är ni välkomna att ringa, ni når mig på 072-531 61 84.

Kontakta oss

Sjögläntan
Mathilda Nilsson
076-161 49 93
Norrbybarnen
Anetté Andersson
072-531 61 84

Hur söker man en plats?

För att göra en ansökan till oss så behöver man fylla i en blankett hos Söderhamns kommun som du hittar via knappen här nedanför. 
Blankett för ansökan
Producerad av